Læs mere

Dyrk yoga, hvor du er.

Bliv medlem

Velvære i et digitalt rum

Ro Yoga er et online-yogastudie, til dig der vil have inspiration og vejledning i din hjemmeyogapraksis.

Som medlem af Ro Yoga har du ubegrænset adgang til vores evigt voksende yogaunivers. Så kan du nemt styrke velværet i krop, sind og sjæl - hvor og hvornår det end passer ind i din hverdag. Om du er nybegynder eller øvet, søger bevægelse eller hvile, har 20 eller 50 minutter, så finder du på Ro Yoga noget der passer til dig.

Som medlem får du

Onlineyoga
Ubegrænset adgang til alle yogavideoer, afspændinger samt meditationer.
Personligt univers
Hos Ro Yoga er du som medlem vores 1. prioritet. Derfor har du mulighed for at stille spørgsmål relateret til din praksis, og du kan komme med ønsker til nye videoer
Nyt indhold hver uge
Samlingen af videoer på Ro Yoga vokser hver uge, så du nemt kan finde noget til dit behov. Stilarten er hovedsageligt Hatha/Vinyasa- og Yin-yoga.
Apps
Ro Yoga har apps til både iPhone/iPad og til Android, som har mange af de samme features du finder på hjemmesiden.
Nu på Google Play

Det finder du på Ro Yoga Online

Begynder­yoga

I dette kursus vil vi over 6 undervisningsvideoer udforske den klassiske Hatha/Vinyasa, og mærke hvordan yoga kan øge vores velvære. Ikke kun velvære i kroppen, men også i vores sind i form af øget ro og bevidsthed om os selv og vores vaner.
6

Savasana

Alt for mange af os opererer på et stresset og travlt stadie, og vi har svært ved at finde ro og mærke os selv. Savasana kan hjælpe os med at slippe spændninger og trangen til kontrol, og til at finde balance i krop og sind.
4

Yoga for sund mobilitet

I denne serie arbejder vi med at realisere din krops fulde potentiale, ved at forbedre mobiliteten og fleksibiliteten i dine led, muskler og bindevæv.
10

Hurtig power vinyasa

I denne serie finder du forfriskende, energigivende flows, der skaber varme indefra - perfekt til en travl hverdag, hvor du gerne vil bevæge dig.
13

Blid yoga

En blanding af blid Hatha og restorativ yoga, til dig har brug for skønsom yoga i et stille og roligt tempo.
20

Mamaste

Denne serie er tiltænkt dig der er nybagt mor eller har småbørn.
3

Godmorgen-yoga

Stå op og bevæg dig med Godmorgen-yogaserien. I denne serie finder du forskellige yogasekvenser, som alle er designet til at give dig en god start på dagen.
6

Meditation

I denne serie dykker vi derfor både lidt i meditationens baggrund  og filosofi, samt forskellige former for meditation, så du kan mærke hvad der virker for dig. Meditationsserien er for både nybegyndere såvel som øvede.
11

Feel good flows

Sæt tid af til dig selv og din praksis med lidt nærende “Feel Good” flows. Denne serie vil styrke kroppen, løfte humøret og hjælpe dig med at slippe stress og anspændhed.
11

Stiv-som-et-bræt yoga

Føles det som om, at der er flere kilometer mellem dig og dine tæer, når du bøjer dig forover? Bare rolig! Du er kommet til det rette sted.
5

Gravidyoga

Til den søde ventetid - hop trygt og sikkert på måtten med Ro Yogas gravidyoga.
6

Godnat-yoga

Gør dig klar til drømmeland med Godnat-yogaserien. Her finder du forskellige yogasekvenser, som hjælper dig med at slippe dagen og komme godt ned i gear.
7

Live-sessions

Her finder du optagelser af live-sessions fra vores Facebook-gruppe
8

How to Yoga

I den her serie finder du små, korte videoer, hvor vi gennemgår teknikken for de meste kendte yogastillinger
1

Hvordan fungerer Ro Yoga?

Ro Yoga er en abonnementsbaseret streaming-tjeneste med onlineyoga på dansk. Det giver dig mulighed for, at dyrke alt den yoga du har lyst til hjemme i din stue - hvornår end du vil. Når du melder dig til, får du fuld adgang til alt materialet på sitet med det samme. Du skal bare have en måtte, gulvplads, og internetadgang - så er du godt i gang.

Ro Yoga er fuld kompatibelt med smartphones, tablets og stationære eller bærbare computere. Derudover kan du bruge Chromecast fra computerens browser, samt fra smartphones og tablets med Ro Yogas apps. Den kan fås både til iPhone/iPad og til Android. Der er ingen binding på dit medlemsskab hos Ro Yoga.

Tænk på Ro Yoga som Netflix - bare med yoga!

Stilarten er hovedsageligt Hatha/Vinyasa- og Yin yoga, og med Simone som underviser

Kvinden bag Ro Yoga

Simone sammen med sin hund Skipper

Namaste,
Simone